×

Trapkast

Werkwijze

Contact

Over ons

Over ons

Voorjaar 2020. Liefde voor het bouwen van mooie dingen, frustratie over kleine huizen, en een langdurige lockdown komen samen. Een boel prachtig inbouwmeubilair, en een nieuw bedrijf was het resultaat: Mublio.

Met Mublio willen we ruimtebesparend inbouwmeubilair eenvoudig bereikbaar maken voor iedereen, omdat we vinden dat woonruimte al schaars genoeg is. Geen langdurig traject meer met een architect, interieurbouwer en aannemer, maar één partij die er voor je is. Een partij die met je meedenkt, de slimste oplossingen kent, en prachtige werk levert. Online te bestellen, maar met persoonlijke aandacht, zoals we het zelf zouden willen.

Bij Mublio geloven we niet in dubbel werk, maar in de mooiste oplossing. Daarom ontwikkelen we inbouwmeubels per soort, zodat we het systeem volledig uit kunnen denken, en supersnel kunnen installeren. We beginnen met trapkasten, maar niet getreurd: de bedstedes, flexibele wanden, inbouwkantoortjes en erkerbanken komen eraan. Volg ons op Insta om de ontwikkelingen te volgen!

Mublio werd opgericht door Koen Kaljee en David Demper. Koen studeerde architectuur en bouwde daarnaast eigenhandig de Drijfveer en Knakwortel. Koen is onze chief design, die alles van groot concept tot het het allerkleinste detail met aanstekelijke energie overziet. David bouwde aan verschillende deeleconomie-startups en herontwikkelde een kerk. David zorgt ervoor dat die ontwerpen de woningen van zo veel mogelijk Nederlanders van ruimte, rust en sfeer kunnen gaan voorzien door te zorgen dat we leveren wat we beloven.

Samen delen we een voorliefde voor het bouwen van mooie dingen, en geloven we heilig in de potentie van ruimtebesparend inbouwmeubilair.

Zin om mee te bouwen? We zijn altijd op zoek naar talent!