Waar moet de situatie aan voldoen?

Om een Mublio trapkast te plaatsen hebben we een vlakke, draagkrachtige vloer nodig, en moet de ruimte onder de trap bereikbaar zijn. Muurtje in de weg, of ligt de vloer onder de trap op een ander niveau? Bekijk hieronder wat te doen. Vloerverwarming onder de trap is geen probleem.

Muur in de weg

Sluit een muurtje de ruimte onder de trap af? Dan moet het muurtje verwijderd worden voor we de kast kunnen plaatsen. Soms kunnen wij het muurtje voor je verwijderen, bekijk hieronder wanneer dit het geval is.

  • ✅ Muur onder de trap

    Loopt het muurtje enkel van de vloer tot aan de trap, en is het gemaakt van hout, gips, of gasbeton? Dan kunnen onze monteurs het muurtje verwijderen. Gewoon, op dezelfde dag als de montage van de kast.

  • ❌ Muur tot plafond

    Loopt het muurtje van de vloer tot het plafond? Dan kunnen wij je helaas niet helpen, en zul je het sloopwerk zelf moeten (laten) uitvoeren.

Onze monteurs sluiten de kast netjes aan op de situatie bij jou thuis. Ze kunnen echter niet je trap schilderen, of een vloer plaatsen. Houd er dus rekening mee dat je bij sloopwerk zelf zorgt voor een nette afwerking van de trap en vloer. Geen zorgen: als je een aanvraag doet stemmen we alles van tevoren af.

Hoogteverschil in vloer

Ligt de vloer onder de trap op een ander niveau dan de vloer naast de trap, of is de vloer onder de trap erg ongelijk? Dan zal de vloer eerst vlak gemaakt moeten worden. Een afwijking tot 2 centimeter kunnen onze installateurs oplossen. Als de afwijking meer is zul je de vloer eerst zelf moeten (laten) egaliseren.

Heb je een andere vraag?

Vind direct antwoord op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen