Garantie

Je maakt dagelijks gebruik van je Mublio en opent de deuren en lades keer op keer. De planken, scharnieren, en geleiders moeten bestand zijn tegen dit dagelijkse gebruik. 

Tijdens onze zoektocht naar de hoogste kwaliteit hebben we uitgebreid de levensduur en duurzaamheid van onze materialen getest. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze meubels van topkwaliteit zijn, en er jarenlang mooi uit zien.

Mocht het toch nog gebeuren dat een product stuk gaat, dan hoef je je geen zorgen te maken. We bieden een goede garantie voor onze producten.

Al onze producten vallen natuurlijk onder de algemene consumentenwetgeving. Daarnaast bieden we op verschillende onderdelen van onze kasten een uitgebreidere garantie.

  • 5 jaar garantie op de constructie en installatie

    Wij staan achter het vakmanschap van onze meubelmakers en geven daarom 5 jaar garantie op de montage en op de fonten en deuren.

  • 10 jaar garantie op de constructie

    De constructie van de kast inclusief het frame, planken en de lades hebben een garantie van 10 jaar.

  • 25 jaar op bewegende onderdelen

    Scharnieren en laderails hebben het zwaar te verduren. Daarom werken we alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen, en deze hebben maar liefst 25 jaar garantie!

Wat moet ik doen als mijn product kapotgaat?

Als jouw Mublio niet meer naar behoren werkt en je denkt dat dit onder de garantie valt, neem dan contact op met ons via WhatsApp. We zullen dit dan verder onderzoeken en naar ons inzicht bepalen of deze schade of dit defect onder de garantie valt.

Wanneer het product onder de garantie valt, zullen wij beoordelen of dit gerepareerd kan worden, of dat dit moet worden vervangen door een nieuw of gelijkwaardig item. Als het betreffende product niet meer beschikbaar is in ons assortiment, zullen wij een geschikt alternatief product leveren.

In dit geval zullen wij opdraaien voor de kosten van het nieuwe product of de vereiste reparatie. Je hoeft alleen maar het beschadigde product beschikbaar te stellen aan ons, zodat we deze zonder problemen kunnen repareren of vervangen.

Voorwaarden

Om aanspraak te maken op de garantie, moet je documentatie kunnen tonen waarin duidelijk is dat het product bij Mublio is aangeschaft.

We betalen niet voor reparatiewerkzaamheden die je zelf hebt aangevraagd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

De garantie is niet van toepassing op producten die onjuist zijn opgeslagen, gemonteerd, geïnstalleerd of gebruikt. Daarnaast is de garantie niet van toepassing als er wijzigingen zijn aangebracht aan het product, deze foutief is gebruikt of als het product is gereinigd op een manier die in strijd is met de onderhoudsinstructies.

Bij het dichtmaken van een trap kunnen de tredes ondanks zorgvuldige montage gaan kraken. Omdat hout een natuurproduct is kan dit niet altijd geheel voorkomen worden.

De garantie dekt geen reguliere slijtage, krassen, sneden of schade die is veroorzaakt door stoten of ongelukken. De garantie is ook niet van toepassing als het product bijvoorbeeld buiten of in een vochtige omgeving is geplaatst.

De garantie is alleen van toepassing als de producten uitsluitend zijn gebruikt voor privégebruik.

Onopzettelijke of gevolgschade vallen niet onder de garantie.

De vervangen producten en onderdelen zijn eigendom van Mublio.