Over ons

Waarom hebben mensen geen inbouwmeubels? Die vraag hield ons bezig. Woonmagazines staan er vol mee, maar in Nederlandse huizen vind je ze bijna nooit. En dat is vreemd: Inbouwmeubels besparen gigantisch veel ruimte en geven rust aan een interieur. Met de huidige prijzen van woonruimte, zou je denken dat de keus voor inbouwmeubilair snel is gemaakt: het is een goedkopere, en veel mooiere manier van ruimte maken dan simpelweg meer vierkante meters kopen.

 

Daarnaast zijn inbouwmeubels veel duurzamer: Een gemiddeld meubel wordt na 7 jaar weggegooid, "disposable furniture" heet die trend. Zonde, toch? Bij Mublio geloven we in inbouwmeubels die duurzaam ruimte toevoegen aan je huis. Tijdloos ontwerp, degelijk gebouwd, en eenvoudig overschilderbaar. 

Een kort onderzoek leerde ons waarom mensen geen inbouwmeubels kopen: het is enorm veel gedoe. Je moet een interieurarchitect en aannemer  inhuren. Je betaalt een fors bedrag voor een onbekend eindresultaat, op een onbekend moment in de toekomst. Het resultaat is vaak ook niet helemaal naar wens, omdat ontwerper en bouwer niet genoeg ervaring hadden met het specifieke inbouwmeubel. Het enige dat je zeker weet, is dat het een tijd lang een bende gaat zijn in je huis. 

Dat moet anders kunnen, toch? Het idee voor Mublio was geboren. Met Mublio ontwikkelen we een manier om inbouwmeubels eenvoudig bereikbaar te maken voor iedereen. Eén partij die met je meedenkt, die de slimste oplossingen kent, en prachtige maatwerk levert voor een goede prijs. Online te bestellen, maar met persoonlijke aandacht, zoals we het zelf graag zouden willen. Uiteraard met gratis ontwerp, heldere prijzen, en een vlotte installatie.  

Door te beginnen met één soort inbouwmeubel, kunnen we dit realiseren. We hebben een uitgedacht ontwerpsysteem, zodat we samen snel het ideale ontwerp voor jouw trap vinden. Gewoon, via whatsapp. We hoeven niet langs te komen om te meten, en de installatie lukt bijna altijd binnen één dag, zonder verrassingen. Dat bespaart veel tijd en energie. Zo krijg jij de beste prijs, en minimaliseren we samen de impact op het milieu. 

Zin gekregen om mee te bouwen? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen!