Over ons


Met Mublio willen we ruimtebesparende inbouwmeubels weer bereikbaar maken voor iedereen, omdat woonruimte al schaars genoeg is. Geen langdurig traject meer met een architect, interieurbouwer en aannemer, maar één partij die er voor je is. Een partij die met je meedenkt, die de slimste oplossingen kent, en prachtige werk levert voor een goede prijs. Online te bestellen, maar met persoonlijke aandacht, zoals we het zelf zouden willen.

Bij Mublio geloven we niet in dubbel werk, maar in het vinden van de allermooiste oplossing. Daarom nemen we niet alle projecten aan, maar ontwikkelen we inbouwmeubels per categorie.  Zo kunnen we heel veel tijd besteden aan het vinden van de slimste oplossing, om die vervolgens te delen met iedereen. We beginnen met trapkasten, maar niet getreurd: nieuwe categorieën inbouwmeubels komen eraan! Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven.  

Koen Kaljee en David Demper begonnen Mublio tijdens corona. "Toen de muren op ons afkwamen, begonnen we met het bouwen van ruimtebesparende inbouwmeubels in onze eigen kleine huizen. Dat zorgde voor zó veel extra ruimte en rust, dat we niet meer begrepen waarom je vrijwel geen inbouwmeubels ziet in Nederlandse huizen. Een kort onderzoek leerde ons genoeg: het bleek omslachtig en onbetaalbaar om iets te laten maken." Tijd voor verandering: Mublio was geboren!

Ondertussen gaat het goed, en bouwen we met een enthousiast, groeiend team steeds meer inbouwmeubels vanuit onze eigen fabriek in Amsterdam. Zin gekregen om mee te bouwen? We groeien hard, dus zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen! Bekijk hier onze vacatures.