Veelgestelde vragen

Lees hier het antwoord op veelgestelde vragen.

Jouw situatie

Past er een trapkast onder mijn trap?

Onder bijna elke trap past een Mublio trapkast. Vraag een offerte aan, dan vinden we samen het ideale ontwerp voor jouw trap. Op Instagram vind je veel voorbeelden van kasten die we hebben gebouwd.

Kunnen jullie ook een trapkast maken onder een open trap?

Jazeker! Onze monteur kan de trap dichtmaken met stootborden. De stootborden zijn afgewerkt met grondverf of in de kleur van de kast.

De vloerverwarming zit onder de trap. Is dat een probleem?

Al onze ontwerpen houden rekening met vloerverwarming. We boren niet in de vloer. Als de verdeler onder de trap zit, zorgen we dat je daar nog bij kunt voor onderhoud.

Kunnen jullie een muurtje verwijderen?

Een muur van de vloer tot aan de trap, kunnen we vrijwel altijd verwijderen. Een muurtje dat tot aan het plafond doorloopt, kunnen we enkel verwijderen als het een houten wand betreft, of een holle wand van gipsplaten.

Maken jullie ook andere inbouwmeubels dan kasten onder de trap?

Op dit moment specialiseren we ons in trapkasten. Door te specialiseren kunnen we snel topkwaliteit leveren voor een goede prijs. Houd onze website in de gaten of volg ons op Instagram, want in de toekomst gaan we zeker meer ruimtebesparend inbouwmeubilair aanbieden!

Proces

Hoe vraag ik een offerte aan?

Je kunt hier eenvoudig een offerte aanvragen. We sturen je dan een voorstel via WhatsApp, en denken graag met je mee.

Hoe werkt de betaling?

We vragen een aanbetaling van 50%, via iDeal. Het resterende bedrag pin je bij de oplevering.

Wat is de levertijd?

Op dit moment kunnen we de kast 4-8 weken na de aanbetaling monteren.

Hoe werkt het opmeten?

Na de aanbetaling checken we samen de afmetingen van jouw trap, via een korte WhatsApp videocall. Daarna garanderen we dat de kast past. Door samen de maten te controleren sparen we het milieu, en kunnen we de mooiste kasten maken voor een goede prijs.

Hoe past een inbouwmeubel in mijn (ver)bouwplanning?

Zodra je een foto van de trap of een definitive plattegrond hebt, kan je een offerte aanvragen. Het inmeten en plaatsen gebeurt als de vloer ligt en de muren zijn afgewerkt.

Hoe lang duurt de montage?

Meestal lukt het om de kast in één dag te monteren.

Materialen

Van welk materiaal is de kast van gemaakt?

De kast is gemaakt van door-en-door antraciet gekleurd, vochtwerend MDF met PEFC duurzaamheidscertificering. Doordat het materiaal door-en-door gekleurd is, kun je kleine beschadigingen met een schuurpapiertje verwijderen. De buitenzijde van de kast is afgelakt in biobased lak, met EU-ecolabel certificering.

Welke kleuren kan ik kiezen?

Standaard wordt de kast geleverd met zuiver witte fronten (RAL 9010). Tegen een meerprijs van 250 euro kunnen we de kast leveren in praktisch elke andere kleur. Vraag onze ontwerper via WhatsApp naar de mogelijkheden. Het binnenwerk is altijd antraciet.

Hoeveel gewicht kan er in een lade?

De ladegeleiders kunnen maximaal 60 kg dragen, inclusief het gewicht van de lade. We gebruiken enkel topkwaliteit geleiders en scharnieren van Blum, mét softclose.

Zijn de materialen duurzaam?

Bij Mublio bouwen we inbouwmeubels die duurzaam deel worden van je huis, en proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo werken we enkel met biobased, ecolabel gecertificeerde lak, en is het hout dat we gebruiken PEFC gecertificeerd. Bij over ons lees je meer over hoe we proberen onze impact te minimaliseren.

Heb je een andere vraag? Stuur ons een berichtje via WhatsApp.

WhatsApp