Veelgestelde vragen

Vind hier direct het het antwoord op de meest gestelde vragen.

Werkwijze

Wat is de levertijd?

🟢 Actuele levertijd: 5 weken

Hoe vraag ik een offerte aan?

Je kunt hier eenvoudig een offerte aanvragen. We sturen je dan een voorstel via WhatsApp, en denken graag met je mee.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt na het inmeten via iDeal.

Hoe werkt het opmeten?

Samen met een van onze ontwerpers controleer je via een korte WhatsApp videocall met maten van je trap. Daarna garanderen we dat de kast past. Door samen de maten te controleren sparen we het milieu en je portemonnee.

Hoe past een trapkast in mijn (ver)bouwplanning?

Zodra je een foto van de trap of een definitieve plattegrond hebt, vind je eenvoudig je ideale kast in onze keuzehulp, en kun je een aanvraag starten. Het inmeten en plaatsen gebeurt als de vloer ligt en de muren zijn afgewerkt.

Hoe lang duurt de montage?

Meestal lukt het om de kast in één dag te monteren.

Jouw situatie

Past er een trapkast onder mijn trap?

Onder de meeste trappen past een Mublio trapkast. In onze keuzehulp vind je eenvoudig de mogelijkheden voor jouw trap. Benieuwd waar de installatieplaats aan moet voldoen? Dat vind je hier.

Kunnen jullie ook een trapkast maken onder een open trap?

Jazeker! Onze monteur kan de trap dichtmaken met stootborden. De stootborden worden uiteraard afgelakt in de kleur van de kast.

De vloerverwarming zit onder de trap. Is dat een probleem?

Al onze ontwerpen houden rekening met vloerverwarming. We boren niet in de vloer. Als de verdeler onder de trap zit, zorgen we dat je daar nog bij kunt voor onderhoud.

Kunnen jullie een muurtje verwijderen?

Heb je een muurtje onder de trap? Soms kunnen onze installateurs het muurtje verwijderen, soms zul je dit zelf moeten (laten) uitvoeren. Hier vind je meer informatie over het verwijderen van een muurtje.

Maken jullie ook andere inbouwmeubels dan kasten onder de trap?

Op dit moment specialiseren we ons in trapkasten. Door te specialiseren kunnen we snel topkwaliteit leveren voor een goede prijs. Houd onze website in de gaten of volg ons op Instagram, want in de toekomst gaan we zeker meer ruimtebesparend inbouwmeubilair aanbieden!

Wat is inbegrepen in de prijs?

Ontwerp, btw, bezorging, installatie, meethulp en pasgarantie zijn inbegrepen in de prijs. We sluiten netjes aan op de bestaande situatie in je huis. Tenzij los gespecificeerd op de offerte, voeren we geen verdere sloop- of renovatiewerkzaamheden uit.

Materialen

Van welk materiaal is de kast gemaakt?

De kast is gemaakt van door-en-door antraciet gekleurd, vochtwerend MDF met PEFC duurzaamheidscertificering. Doordat het materiaal door-en-door gekleurd is, kun je kleine beschadigingen met een schuurpapiertje verwijderen. De buitenzijde van de kast is afgelakt in biobased lak, met EU-ecolabel certificering.

Welke kleuren kan ik kiezen?

Standaard wordt de kast geleverd met zuiver witte fronten (RAL 9010). Tegen een meerprijs kunnen we de kast leveren in praktisch elke andere kleur uit een gangbare kleurenwaaier. Het binnenwerk is altijd antraciet.

Hoeveel gewicht kan er in een lade?

De lades kunnen maximaal 45 kg dragen. We gebruiken enkel topkwaliteit geleiders en scharnieren van Blum, mét softclose.

Zijn de materialen duurzaam?

Bij Mublio bouwen we inbouwmeubels die duurzaam deel worden van je huis, en proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo werken we enkel met biobased, ecolabel gecertificeerde lak, en is het hout dat we gebruiken PEFC gecertificeerd. Bij over ons lees je meer over hoe we proberen onze impact te minimaliseren.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

Contact