inspiratie gang inrichten met trapkast en houten trap

5 Redenen om een kast onder de trap te maken

1. Ruimte voor het oprapen

Je hebt veel voor de ruimte in je huis betaald, zonde om die ruimte vervolgens niet slim te gebruiken toch? Door een kast onder de trap te plaatsen, maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je huis.

muur slopen ruimte onder trap benutten

2. Opruimen een genot

Ken je dat, rondslingerende schoenen, of een rommelige kapstok met alle jassen in het zicht? In een kast onder de trap krijgt alles een plekje, zodat opruimen een genot wordt.

trapkast inchting voor 20 jassen met uitschuifbare garderobe

3. Rust in je interieur

Door de kast onder de trap perfect op maat te maken, komt het geheel er superstrak uit te zien. Dat geeft rust. Nog een voordeel: je kunt de kast precies laten aansluiten bij jouw unieke opbergwensen, of je nou jassen, de stofzuiger, wijnflessen of je schoenen wilt opbergen.

Trapkast in woonkeuken met visgraatvloer

4. Duurzame investering

Wist je dat het gemiddelde meubelstuk binnen 7 jaar op de stort eindigt? Dat was één van de dingen waar we verandering in willen brengen met Mublio. Al onze kasten zijn gemaakt om een duurzaam deel te worden van je huis, en decennia  mee te gaan. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor voor jou: de trapkast voegt blijvende waarde toe aan je huis. De trapkast is bovendien mee te financieren in je hypotheek.

kast onder trap van mublio

5. Geen verbouwing, geen gedoe

Omdat we al onze trapkasten precies op maat produceren, is de plaatsing een fluitje van een cent. De installatie vindt plaats op een moment dat het voor jou uitkomt, en duurt maar één dag. Onze ontwerpers zorgen dat je altijd weet waar je aan toe bent, en helpen je graag.

kast onder trap

Terug
1 van 3
lichtgroene trap kast in gang

Jouw trapkast op maat

Een trapkast op maat geeft rust en ruimte in elk interieur. Bekijk de opties voor jouw trap!

Kies jouw trapkast